3 آذر 1403 ساعت 15:20

آيا میخواهید در سایت قدمیار، خدمات و دانلودهای مربوط به آزمون مربوطه خود را رايگان دريافت نمایید!!!!
کافی است با يک ثبت نام چند ثانيه ای، با ما همقدم شويد.

نحوه شروع یک استارتاپ موفق برای دانشجویان

نحوه‌ی شروع استارت‌آپ موفق برای دانشجویان

ارائه‌ی ایده‌ی اولیه در استارت‌آپ از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. ایده‌ی اولیه می‌تواند برگرفته از شرکت‌های موفقی باشد که در داخل کشور مشغول به فعالیت می‌باشند و یا ایده‌ی موفقی از شرکت‌هایی که خارج از ایران مشغول به کار هستند را به عنوان طرح اولیه در نظر گرفت. در این مقاله که به قلم نویسندگان قدم‌یار به سرپرستی مهندس فرشاد مارچینی گردآوری شده است، سعی می شود به صورت خلاصه و با زبانی ساده در رابطه با استارت آپ موفق جهت استفاده دانشجویان گرامی ارائه گردد.

استارت آپ موفق

دانشجویان برای شروع یک استارت‌آپ موفق می‌بایست به یک سری ویژگی‌ها دقت داشته باشند در غیر این صورت شکست خواهند خورد. دانشجویان برای شروع استارت‌آپ می‌بایست نیازهای بازار، بررسی صحیح رقبا، شناخت نیازهای مخاطب و داشتن برنامه‌ی مناسب برای بازاریابی را مورد بررسی و تحلیل قرار دهند.

ایده اولیه

ارائه‌ی ایده‌ی اولیه در استارت‌آپ از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. ایده‌ی اولیه می‌تواند برگرفته از شرکت‌های موفقی باشد که در داخل کشور مشغول به فعالیت می‌باشند و یا ایده‌ی موفقی از شرکت‌هایی که خارج از ایران مشغول به کار هستند را به عنوان طرح اولیه در نظر گرفت. اما انجام ایده‌هایی که نمونه‌های داخلی و خارجی ندارند ریسک بسیار بزرگی می‌باشد، زیرا امکان دارد دلایلی برای پیاده‌سازی نشدن آن ایده وجود داشته باشد. زمانی که دانشجویان ایده‌ی خود را برای شروع یک استارت‌آپ انتخاب می‌کنند به صورت خیلی خوشبینانه به این موضوع نگاه می‌کنند و تمام جوانب را نمی‌سنجند. اگر تحقیقات بازار را به خوبی انجام ندهید قطعا ایده‌ی شما پس از صرف هزینه‌های مختلف با شکست مواجه خواهد شد. در نتیجه بهتر می‌باشد دانشجویان قبل از انجام و عملی ساختن هر ایده‌ای، تحقیقاتی مناسب در مورد نیازهای مخاطب، شرکت‌های رقیب، قدرت خرید مشتریان و هزینه‌ای که حاضر است بابت کالا و خدمات شما پرداخت کند و … انجام دهند.

تقسیم بندی ایده‌های اولیه استارت‌آپ 

•    ایده‌های تکراری (تقلید کردن از شرکت‌های موفق داخلی)
•    ایده‌های جدید (با مشابه خارجی یا منطقه‌ای)

ایده‌های نو

قدرت ریسک‌پذیری دانشجویان در دو مورد ذکر شده بسیار پایین می¬باشد و مشکلاتی همانند فرهنگ سازی و … تجربه نخواهند کرد. اما اگر ایده‌ی شما وجود نداشته باشد و بخواهید آن را عملی کنید، اول از همه استرس این را خواهید داشت که افرادی دیگر ایده‌ی شما را کپی نکنند. یکی از مشکلاتی که سر راه دانشجویان قرار می‌گیرد ایجاد فرهنگ سازی می‌باشد. ایجاد فرهنگ سازی مناسب با برنامه‌ریزی درست، در واقع به شما کمک خواهد کرد تا از رقبای خود یک قدم جلوتر و پیشرو این راه باشید و اگر در این راه موفق باشید یک استارت‌آپ موفق در انتظار شما می‌باشد.

بی‌وقفه شروع کنید

دانشجویان برای انتشار محصول خود می‌بایست استارت‌آپ را به سرعت راه‌اندازی کنند. برای اینکه بتوانند کیفیت محصول خود را ارتقاء دهند باید شروع به فعالیت نمایند، در غیر این صورت وقت خود را تلف نموده اند. تمام چیزایی که مورد نیازتان می باشد را بعد از راه‌اندازی استارت‌آپ یاد می‌گیرند. پس در نتیجه شروع به کسب‌وکار خود کنید.

ارتقا ایده

 نحوه شروع یک استارتاپ موفق برای دانشجویان

نیازی نمی‌باشد که از اول تا انتهای کار را مشخص نمایید و بعد شروع به کار کنید، خیلی از ایده‌ها در طی پیشرفت کار که به ذهن خطور می‌کند. در نتیجه شروع استارت‌آپ بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

پیدا کردن بازار هدف

مهم‌ترین بخش که دانشجویی می‌خواهد استارت‌آپی را راه اندازی کند، پیدا کردن محصول یا کالایی جدید که در دسترس مشتریان نمی‌باشد. در نتیجه برای راه‌اندازی استارت‌آپ می‌بایست اول مشتریان خود را بیابید و نیازهای آن‌ها را تشخیص دهید. زمانی که روی مشتریان و تحقیق در مورد اتفاقاتی که در بازار جریان دارد شناخت پیدا می‌کنید، عملکرد شما بهتر می‌شود و موفق‌تر خواهید بود. یک راه دیگر برای پیدا کردن بازار هدف فرم‌های نظرسنجی می‌باشد. اما این روش به تنهایی نمی‌تواند کارساز ¬باشد، زیرا مشتریان زمانی که فرم‌های نظرسنجی را پر می‌کند بر اساس احساس آن‌‌ها می‌باشد و آن لحظه گزینه‌ی خرید را انتخاب می‌نمایند، ولی زمانی که در موقعیت خرید قرار می‌گیرند، متناسب با منطق خود تصمیم می‌گیرند و از خرید آن امتناع می‌کنند و این اتفاقات بر اساس عکس‌العمل‌های مغز مشتریان صورت می‌گیرد که در شاخه علم بازاریابی عصبی قرار دارد.

توجه به مشتریان واقعی

در واقع باید مشتریانی که به محصول شما اهمیت می‌دهند و نسبت به شما وفادار می‌باشند را تشخیص دهید و تامین نیاز آن‌ها را در الویت قرار دهید، حتی اگر تعداد آن‌ها کم است. حتی اگر استارت‌آپ شما کوچک است و می‌خواهید به گروهی بزرگ تبدیل شوید می‌بایست تلاش کنید مشتریان خود را حتی کم راضی نگه دارید، داشتن مشتری راضی از اهمیت بالایی برخوردار است.

ارائه خدمات مناسب

شما می‌توانید با ارائه‌ی خدمات شگفت‌انگیز زمانی که دیگر ایده‌ی نو ندارید، مشتریان خود را راضی نگه دارید.

کم کردن هزینه‌ها

روش پیشرفت استارت‌آپ به صورت کم خرج و تساعدی می‌باشد. بسیاری از ایده‌ها در استارت‌آپ در وسط کار به دلیل کمبود بودجه شکست می‌خورند.

داشتن روحیه قوی

زمانی که یک استارت‌آپ را دانشجویی راه‌اندازی می‌نماید باید به این موضوع واقف باشد که درآمد اولیه بسیار کم و پایین می‌باشد، پس نباید نسبت به این موضوع واکنش نشان دهید و روحیه‌ی خود را ببازید، زیرا این مسئله زمان‌بر می‌باشد. لازمه‌ی شروع یک استارت‌آپ موفق داشتن روحیه‌ای شکست‌ناپذیر می‌باشد.

از شکست نهراسید

اگر در رسیدن به ایده‌ی خود مدام موفق نمی‌شوید و شکست می‌خورید، از این موضوع نترسید و پا پس نکشید. در واقع شما چند راه را پیدا کرده اید که به هدفتان نمی‌رسد و می‌بایست راه دیگری را امتحان کنید تا به موفقیت دست یابید.

 نحوه شروع یک استارتاپ موفق برای دانشجویان

درآمدزایی

دانشجویان برای بقای استارت‌ آپ خود به منابع مالی نیاز دارند و اگر مدل درآمدزایی مناسبی را انتخاب نکنند، امکان اینکه با شکست مواجه شوند وجود دارد. نحوه‌ی درآمدزایی و دریافت پول از مشتریان بسیار مهم می‌باشد. بعضی از کسب‌وکارها هستند که در وجه اول از دریافت تبلیغات بنری کسب درآمد می‌کنند و اکثرا هم با شکست مواجه می‌شوند. مدل تبلیغات بنری، زمانی مناسب خواهد بود که موضوع سایت شما فعالیت خاصی دارد و افرادی که در سایت شما درخواست تبلیغ می‌دهند در واقع نسبت به عملکرد شماست که درخواست تبلیغ می‌دهند. این مدل درآمدزایی برای سایت‌های عمومی با مخاطب محدود، پاسخگوی هزینه‌های سایت نمی‌باشد.

فایلهای دانلودی

این مطلب را به اشتراک بگذارید…

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
قدم یار آزمون حقوقی

در سایت قدم یار آخرین اخبار و شرایط آزمونهای حقوقی را مشاهده فرمایید.

برچسب‌ها:

به بالا بروید