2 بهمن 1403 ساعت 13:36

آيا میخواهید در سایت قدمیار، خدمات و دانلودهای مربوط به آزمون مربوطه خود را رايگان دريافت نمایید!!!!
کافی است با يک ثبت نام چند ثانيه ای، با ما همقدم شويد.

بهترین مکان اقامتی برای دانشجویان در سفر

بهترین مکان اقامتی برای دانشجویان در سفر

دانشجویان برای سفر و دیدار از جاذبه‌های گوناگون گردشگری در اکثر نقاط جهان نیاز به اسکان در محلی مناسب برای کسب آرامش و رفع خستگی دارند. در واقع بسته به نوع سفر، نیاز خود و همچنین بودجه، اقامتگاه های مختلفی وجود دارد. در این مقاله که به قلم نویسندگان قدم یار به سرپرستی مهندس فرشاد مارچینی گردآوری شده است، سعی می شود به صورت خلاصه و با زبانی ساده در رابطه با اقامت در سفر جهت استفاده دانشجویان گرامی ارائه گردد.

 بهترین مکان اقامتی برای دانشجویان در سفر

اقامتگاه ها:

دانشجویان برای سفر و دیدار از جاذبه‌های گوناگون گردشگری در اکثر نقاط جهان نیاز به اسکان در محلی مناسب برای کسب آرامش و رفع خستگی دارند. در واقع بسته به نوع سفر، نیاز خود و همچنین بودجه، اقامتگاه های مختلفی وجود دارد.

انواع اقامتگاه:

جان پناه:

جان پناه، محافظ جان یا سرپناه به جایی گفته می شود که جان دانشجو را در مقابل خطرات محیطی حفظ می کند. فاقد امکانات رفاهی می باشد.

پناهگاه:

به سرپناهی گفته می شود که دارای امکانات رفاهی نظیر خوابگاه و غذاخوری می باشد مانند بارگاه سوم دماوند.

کمپ (چادر):

اقامتگاهی است که از چادر در آن استفاده شده و به نوع ثابت و متحرک می باشد.

لوج:

مکان های مجهز در محیط های طبیعی و کوهستان هستند که سرویس بهداشتی و حمام مشترک دارند.

کلبه:

مکانی موقتی است که هیچگونه امکانات گردشگری ندارد و سرویس بهداشتی به صورت صحرایی و با امکانات اولیه می باشد.

خانه محلی:

مکانی می باشد که در آن گردشگری روستا با بوم آن منطقه سازگار می باشد و دارای سرویس بهداشتی ایرانی می باشد. مستقر شدن دانشجویان خانم و دانشجویان آقا عموما جداگانه می باشد و سرویس غذای محلی برای شرکت کننده فراهم می شود اما معمولا بایستی لوازم خواب را دانشجویان با خود بیاورند. این توقفگاه ها دارای اتاق های فراوان و نور زیاد نیستند وسایلی مثل یخچال و تلویزیون عمومی بوده و امکان استفاده از وای فای فراهم نمی باشد.

خانه محلی تجهیز شده:

توقفگاهی است که جهت ارائه خدمات نوعی گردشگری روستا که با بوم آن منطقه مطابقت دارد و امکاناتی چون حمام عمومی، و برخی مواقع سرویس بهداشتی ایرانی و فرنگی را دارد. مستقر شدن و استراحت برای دانشجویان خانم و دانشجویان آقا عموما به صورت جداگانه می باشد و برای هر دانشجو رختخواب ارائه می شود وسرویس غذای محلی برای شرکت کننده فراهم می شود. این مکان ها اتاق های فراوان و نورگیر زیادی ندارند استفاده از وسایل ائلیه مثل یخچال و تلویزیون به صورت عمومی بوده و امکاناتی مثل وای فای ندارد.

خوابگاه مکان های آموزشی شبانه روزی:

زمانی که در دسترسی به هتل امکان پذیر نباشد برخی مواقع می توان از مدارس شبانه روزی که دارای اتاق و تخت خواب هستند استفاده کرد.

مهمانسرا:

به اقامتگاهی گفته می شود که نسبت به هتل از امکانات کمتری برخوردار است و اکثراً در شهر واقع اند و امکاناتی چون اتاق های یک یا دو تخته با ظرفیت 2 تا 4 نفر دارند و همچنین از سرویس بهداشتی و حمام مشترک و برخی مایحتاج اولیه برخوردار می باشند.

هتل ها:

چگونه در هتل اقامتی بهتر داشته باشیم؟

کوله پشتی: آیا تصمیم سفر به آن سوی دنیا دارید و دوست دارید تمام خوشی لازم را حس کنید؟سعی کنید از راه کارهای این مقاله برای سفری خاطره انگیز استفاده کنید:

 بهترین مکان اقامتی برای دانشجویان در سفر

1- هوشمندانه بسته بندی کنید
سعی کنید برخی چیزهای کوچک و ضروری که وجود آنها باعث می شود احساس راحت تری مثل خانه داشته باشید را در چمدان خود جای دهید مثل متکا،چشم بند و شمع. اگر به مسافرت خارجه می روید چای و قهوه باب میلتان را با خود همراه داشته باشید.
2- از پرسیدن نترسید
هنگامی که وارد هتلی شدید و قصد رزرو اتاقی دارید بدون واهمه بپرسید بهترین اتاق هتل شما کدام می باشد و می توانید فرهیخته وار اتاقی آرام و بی سروصدا در خواست کنید. از سوال کردن نترسید بدون خجالت و بدون نگرانی هزینه درخواستتان را اعلام نمایید شاید زمان سفر شما با تخفیف اتاق های هتل یکی باشد.
3- دوبار چک کنید
با ادای هزینه اتاق به نظر می رسد دانشجو کل هزینه را پرداخت کرده است اما اینگونه نیس زیرا هزینه پارکینگ، وسایل موجود در اتاق و وای فای هزینه هایی است که هنگام تسویه حساب به شما اعلام می شود پس هزینه ها را از قبل بپرسید تا در روز آخر غافل گیر نشوید.
4- بهره بردن از خدمات رایگان هتل
سعی کنید خدمات رایگان هتل را همان روز اول بپرسید تا بتوانید از خدمات رایگان استفاده کنید چون برخی هتل هاممکن است لوازم رایگان را تبلیغ نکنند. مثلا ارائه روزنامه ی روز، دمپایی و یا لوازم بهداشتی، صبحانه و … شاید رایگان باشد اما فقط در صورت درخواست شما در اختیارتان قرار بگیرد.
5- استفاده از وسایل مورد نیاز
همه ی لوازم خود را از چمدان بیرون نیاورید زیرا ممکن است موقع جابجایی جا بماند در هتل، پس تنها وسایلی که به آن نیاز دارید را خارج کنید و دوباره سر جایش قرار دهید.
6- شارژر با وسایل داخل اتاق!
در صورتی که با خود شارژر به همراه ندارید ویا جا گذاشتید در خانه،میتوانید برای شارژ تلفن همراه خود از پورت USB تلویزیون استفاده کنید.

7 نکته برای اقامت بهتر در هتل

1- با مجموعه ای که متعلق به آن هستید،صحبت کنید. شاید مجموعه ها،تخفیفات برخی از هتل ها را دارا باشند.بنابراین به راحتی می توانید از آن استفاده کنید.
2- باید در زمان ررزو هتل نکاتی را درنظر بگیرید. هتل بلکه دارای امکاناتی چون باشگاه، سالن بدنسازی، استخر، WiFi و یا صبحانه در بوفه که باید مبلغی در ازایش پرداخت شود اما در صورتی که هیچ کدام از این امکانات به کارتان نمی آید دلیلی ندارد در هتلی گران قیمت اتاق رزرو کنید.
3- تا حد امکان سعی کنید برنامه سفرتان را به زمانی که نرخ ها پایین تر است موکول کنید برخی مواقع پیش می آید که اگر هتلی را یک تا دو ماه زودتر رزرو کنید ممکن است از 50% تخفیف برخوردار شوید.
4- سعی کنید زودتر رزرو کنید زیرا می توانید راحت تر از امکانات خوب بر­خوردار شوید.
5- بهتر است برای برخورداری از تخفیف و مزایا از برنامه ی وفاداری هتل استفاده کنید در صورتی که از مشتری های محبوب و ثابت هتل باشید تخفیفات ویژه هم به شما تعلق می گیرد.
6- در صورتی که از هتل های زنجیره ای استفاده می کنید بدانید که برای مهمانانی که دایمی و عضو هتل هستند مزایایی توسط هتل درنظر گرفته می شود.
7- یکی از موارد مهم در انتخاب هتل آرامش می باشد پس درست انتخاب کنید تا از سفر لذت ببرید.

فایلهای دانلودی

این مطلب را به اشتراک بگذارید…

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
قدم یار آزمون حقوقی

در سایت قدم یار آخرین اخبار و شرایط آزمونهای حقوقی را مشاهده فرمایید.

برچسب‌ها:

به بالا بروید