1 آذر 1403 ساعت 19:46

آيا میخواهید در سایت قدمیار، خدمات و دانلودهای مربوط به آزمون مربوطه خود را رايگان دريافت نمایید!!!!
کافی است با يک ثبت نام چند ثانيه ای، با ما همقدم شويد.

برگزاری آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه مطابق قانون تسهیل

برگزاری آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه مطابق قانون تسهیل

رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه: آزمون را مطابق قانون تسهیل برگزار می‌کنیم

برگزاری آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه 1401

سازمان برگزار کننده آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه 1401

فرایند آزمون فوق العاده سال 1401 همچنان توسط دانشگاه آزاد اسلامی انجام خواهد شد

حسن عبدلیان پور رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه امروز در گفتگو با شبکه خبر گفت این مرکز فرایند آزمون فوق العاده خود در سال ۱۴۰۱ را از طریق دانشگاه آزاد اسلامی ولی مطابق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار انجام خواهد داد.
دانشگاه آزاد اسلامی همچنان مجری آزمون خواهد بود

طرح تسهیل مبنای برگزاری آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه 1401

همچنین پذیرش داوطلبان بر اساس قانون تسهیل خواهد بود عبدلیان پور تاکید کرد هرچند دانشگاه آزاد اسلامی مجری آزمون فوق العاده مرکز وکلای قوه قضائیه در سال ۱۴۰۱ خواهد بود ولی پذیرش داوطلبان بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار خواهد بود.

معیار پذیرش در قانون تسهیل صدور مجوزها

طبق ماده ۵ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار داوطلبانی که ۷۰% میانگین نمره یک درصد برتر آزمون را کسب کنند، جهت طی مراحل صدور مجوز به مرجع ذی ربط معرفی می شوند.

تضمینی برای قبول شدن تعداد بیشتر وجود ندارد

رئیس مرکز وکلای قوه قضائیه در انتها تاکید کرد، در پذیرش بر اساس معیار مقرر در قانون تسهیل حتی احتمال دارد نسبت به دوره های قبل عده کمتری از داوطلبان موفق به کسب حدنصاب لازم بشوند.

قسمتی از قانون تسهیل

ماده ۵- تبصره ماده (۱) قانون کیفیت أخذ پروانه وکالت دادگستری مصوب ۱۳۷۶/۱/۱۷ به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به عنوان تبصره (۲) به آن الحاق می‌شود:
تبصره ۱- کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه مکلفند هر سال از طریق سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به برگزاری آزمون پروانه وکالت اقدام نمایند. داوطلبانی که حداقل هفتاد درصد (۷۰%) امتیاز میانگین نمرات یک درصد (۱%) حائزان بالاترین امتیاز را کسب کرده‌اند، به عنوان پذیرفته شده، جهت طی مراحل مقتضی به مرجع صدور مجوز مربوط معرفی می‌گردند. نظارت بر اجرای این تبصره بر عهده قوه قضائیه است و قوه مزبور مکلف است در صورت استنکاف کانون وکلای دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه از برگزاری آزمون، رأساً به برگزاری آن اقدام کند. استنکاف از اجرای این حکم جرم محسوب و مرتکب به مجازات محرومیت از حقوق اجتماعی درجه شش موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی محکوم خواهد شد.
تبصره ۲- برای مشمولان بند «چ» ماده (۸۸) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، نصاب مذکور در تبصره (۱) حداقل شصت درصد (۶۰%) می‌باشد.

((جدیدترین اخبار گلچین شده از سایت های معتبر خبری را در سایت قدم یار مشاهده نمایید.))
((کلیه اخبار در پرتال دانشجوی قدم یار، به صورت خودکار و توسط نرم افزار جستجوگر اتوماتیک گردآوری می‌گردد و این مجموعه در مورد محتوای اخبار ارائه شده هیچ گونه مسئولیتی را نمی پذیرد.))

فایلهای دانلودی

این مطلب را به اشتراک بگذارید…

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
قدم یار آزمون حقوقی

در سایت قدم یار آخرین اخبار و شرایط آزمونهای حقوقی را مشاهده فرمایید.

برچسب‌ها:

به بالا بروید